„A multifunkciós HR - feladatok és eszközök a gyakorlatban” - konferencia ajánló

2013. április 25.

MUNKAPIACI PARADIGMAVÁLTÁS ■ ELÉGEDETTSÉG- ÉS ELKÖTELEZETTSÉG-MÉRÉS 2013. ■ HR ESZKÖZÖK Y-TÓL Z-IG ■ GENERÁCIÓS FESZÜLTSÉGEK MEGOLDÁSA A GYAKORLATBAN ■ A HR ÚJ KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁI ■ KARRIERMENEDZSMENT PROGRAMOK A GYAKORLATBAN ■ TESZTEK HASZNÁLATA A COACHING-BAN ■ PARADIGMAVÁLTÁS AZ ÚJ MT-BEN

A Hungarian Achieve Learning Kft. meghívottjai, ügyfelei, partnerei részére 15% kedvezmény!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Bár a minőségi HR jó befektetés egy vállalat életében, a költséghatékonyságra való törekvés látszólag szűkíti a személyzeti kérdésekkel foglalkozó szakemberek mozgásterét cégen belül. Szerencsére ezt a folyamatot ellentételezi a HR-esek rendelkezésére álló eszközök sokfélesége. Ezt a sokféleséget azonban ki kell ismerni, mert néha valóban nehéz figyelemmel követni az újabb és újabb eljárások, technikák és módszerek evolúcióját.

Ezúton szeretnénk Önt ismételten meghívni a Menedzserképző Központ „A multifunkciós HR - feladatok és eszközök a gyakorlatban” című konferenciájára, mely segít az eligazodásban, hogy a HR valóban multifunkciós üzemmódban, hatékonyan tudja ellátni feladatát a vállalaton belül. Az esemény 2013. május 7-én (kedd), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre.

Részvételi díja: 27 000 Ft + áfa

Kedvezmény:

Hungarian Achieve Learning Kft. meghívottjai, ügyfelei, partnerei részére 15% kedvezmény /A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe./

A konferenciáról bővebben honlapunkon olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő oldalon van lehetőség:

http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/achieve/8.html

A rendezvény végén, a  Hotel Caramell**** holisztikus gyógy, wellness és konferencia szálloda jóvoltából, egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, teljes panziós ellátást biztosító voucher kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Ezen felül egy 100 000 Ft értékű önismeret, önfejlesztés, karrier-tervezés, motiváció, hatékonyság-javítás teszt-csomag kerül kisorsolásra a Profiles International Hungary Kft. felajánlásával, amit a nyertes saját maga, vagy akár az általa kiválasztott kollégája, illetve partnere, ügyfele használhat fel.

Bízunk benne, hogy a rendezvény programja elnyeri tetszését, és a hallgatóság soraiban köszönthetjük Önt és kedves Kollégáit! Amennyiben kérdései, kérései lennének, állunk szíves rendelkezésére!