ACHIEVE LEARNING HUNGARY
„ A stratégiától az eredményekig, embertől emberig”

Az AchieveGlobal három vezető világcég (a Learning International, a Zenger Miller és a Kaset International) egyesülése nyomán jött létre, évtizedes tapasztalatok birtokában világelsőként tartják számon szakterületén.

Hazai leányvállalatunk, az Achieve Learning Hungary Kft. 2001-ben kezdte meg működését, mint az amerikai AchieveGlobal kizárólagos képviselete, és amelyet a Fővárosi Munkaügyi Központ nyilvántartásba vett, mint felnőttképzést folytató intézményt.

Segítséget tudunk nyújtani azoknak is, akik a vállalati képzéseik finanszírozásához pályázati támogatást kívánnak igénybe venni!  

Stratégiánk magába foglalja a szervezeteket és munkavállalóikat érintő problémák felmérését, a felállított diagnózis alapján a fejlesztési tanácsadást és a szükséges készségfejlesztő programok nyújtását.

Hogy az Achieve Learning Hungary miben különbözik a többi hasonló tevékenységet folytató intézménytől?
TESTRE SZABOTT képzések
A fő különbség a személyre és szervezetre szabottság. Ennek megfelelően teszünk megoldási javaslatokat, közösen hajtjuk végre a 90%-ban gyakorlatorientált fejlesztési programokat, tényekkel alátámasztva bizonyítjuk hatékonyságunkat, sőt vállaljuk belső trénerek képzését is. Képzéseink és szolgáltatásaink díja a szakképzési hozzájárulásból finanszírozhatók, ezen túlmenően segítséget tudunk nyújtani azoknak, akik a képzéseik finanszírozásához pályázni szeretnének. Ügyfeleink kéréseit meghallgatva, a magyar piac jellegzetességeit figyelembe véve folyamatosan megújítjuk képzéseinket. Például 2006 újdonsága a marketing területhez köthető.

Küldetésünk Magyarországon:
         „Segíteni a Szervezeteknek a teljesítmény és hatékonyság fejlesztésben”
Célünk:
         “Hogy segítsünk üzleti céljaik elérésében”
Mottónk:    
                   “A stratégiától az eredményekig, embertől emberig”

Munkánk során a következő kérdésekre keresünk és adunk választ:

  1. Ha a cég sikeres, hogyan lehet még sikeresebb?
  2. Ha a cég kevésbé sikeres, hogyan lehet sikeres?

 

Filozófiánk lényege támogatni a dolgozók egészségtudatos szemléletét, hiszen az emberekkel való kapcsolattartás sajátos feszültséget okoz, amely a munkateljesítményt negatív irányba befolyásolhatja.  Bármely képzés mindaddig minimális hatékonysággal bír, míg egy munkatárs fokozott munkaStressz sőt kiégés állapotában van. Így munkánk során központi szerepet kap a munkaStressz-el való megküzdés segítése.
Elvünk, a résztvevők gondolkodásának megváltozásán keresztül érni el a viselkedés megváltozását. Ennek a folyamatnak lesz egyenes következménye az elsajátított elmélet tudatos gyakorlati alkalmazása.

Ahogy dolgozunk: a vezetőséggel történő konzultációk, személyes interjúk és coaching “on the job” felmérések, jelenlegi teljesítménymegfelelések és munkaminőség meghatározása, a munkastressz és/vagy a kiégés kiszűrése, személyes tanácsadás, kommunikáció/személyiség és készségfejlesztések, tréningek, utánkövetések, follow-up programok, személyes coaching

Nyílt Képzéseinknél
Célkitűzésünk magas színvonalú, súlyozottan gyakorlatorientált programok nyújtása, ahol a képzésen résztvevők személyes elvárásaiknak megfelelően sajátíthatják el az adott készségeket. Tanfolyamaink kialakításánál törekszünk a téma minél specifikusabb megközelítésére, másrészt az iparág specifikus megfelelésekre.

 

Cégünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által nyilvántartott felnőttképzést folytató intézmény, Nyilvántartásba vételi szám: 01-0627-05

  1. Pályázatokkal kapcsolatban felvilágosítást, tanácsadást biztosítunk!
  2. Képzéseink vállalati kihelyezett és Nyílt képzésként is megvalósíthatóak!
  3. Programjaink döntő többsége angol nyelven is elérhető!

 

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre!

 

Achieve Learning Hungary Tanácsadó és Továbbképző Kft.
1012 Budapest, Pálya u.7.
Telefon: +36 (1) 391-7958, Fax: +36 (1) 391-7959
E-mail:  [email protected]  

 

LEARN. PERFORM. GROW.
 
 

készítette: chekwebdesign